Ervaringen

Hier zullen we de ingezonden ervaringen met buttplugs bijhouden. Wil jij ook je ervaring met ons delen? Dat kan via ons contactformulier! Na het inzenden van je ervaringen zullen we deze geanonimiseerd op onze website plaatsen.

Mijn eerste buttplug ervaring was geweldig. Ik wordt er nu nog steeds opgewonden van als ik eraan terugdenk. Een iets oudere vriend kocht er een voor me op mijn 18e verjaardag. Aangezien ik het kadootje kreeg uitgedeeld op mijn verjaardagsfeest zei ze er gelukkig nog wel bij dat ik het pakketje later pas open moest maken. Toen ik het later die avond op mijn kamer opende moest ik in eerste instantie keihard lachen. Wat is dit nou? Ik dacht er niet eens aan om de buttplug te gaan gebruiken. Hij zag er wel grappig uit, maar geen haar op mijn hoofdbuttplug4 die er aan dacht om dat ding in mijn anus te stoppen. De buttplug heeft dan ook een goed half jaar stof liggen te happen in mijn kast. Maar toen ik op een koude winternacht na twee keer masturberen nog steeds zin had, besloot ik hem toch maar eens uit de kast te halen. Helaas deed het op het begin erg veel pijn, maar ik heb toch doorgezet en na een aantal penetraties begon ik de buttplug steeds meer te waarderen. Ik gebruik hem nu vrijwel dagelijk en kan iedereen aanraden er een te proberen!

“Davina K. uit Amsterdam”

De eerste buttplug die ik heb gebruikt was eingelijk een aardappel die ik had uitgesneden in de vorm van een kegel. De ervaring op zich was niet geweldig, maar ik was nog maar een jong mannetje en wilde eens wat experimenteren. Na een aantal jaren heb ik toch maar besloten om een buttplug te kopen. Ik weet het nog heel goed. Ik stond in de sekswinkel en keek mijn ogen uit. Nooit had ik kunnen bevroeden dat er zoveel keus zou zijn voor zo’n simpel product. Na een flinke overpeinzing kocht ik een buttplug die vibreerde en gerimpeld was. Toen ik thuiskwam was ik inmiddels zo geil dat ik vergat de buttplug in te smeren met vaseline. Nou dat lesje heb ik inmiddels wel geleerd hoor! Mijn anus deed nog dagen pijn en ik heb zeker nog een week moeten wachten voordat ik een tweede poging kon wagen. En ik kan je zeggen dat die tweede poging een echte eye-opener was. Letterlijk en figuurlijk! Het genot dat ik meemaakte zorgde voor wijd opengesperde ogen en een intense zaligheid die ik nog dagelijks meemaak. Mijn partner weet er niets van, dus eigenlijk is het mijn geheimpje.

“Peter R. uit Almelo”